Over ons

DSO administratie & debiteuren beheer bv staat ingeschreven sinds november 2007 en heeft geen eigen kantoor.

Conny Oosting-Wildeboer is de directeur van DSO administratie & debiteuren beheer. In 2007 is zij gestart vanuit huis. Toen een poosje met wel een eigen kantoor (in Drachten en Ureterp) en dan weer niet. Momenteel heeft DSO administratie geen eigen locatie en dat bevalt heel goed.

Al ruim 15 jaar timmert DSO administratie aan de weg. Steeds meer is het hybride werken een grotere rol gaan spelen bij DSO administratie. Medewerkers mogen thuis werken, maar ook bij klanten op locatie.

DSO administratie verzorgt jaarlijks de financiële administratie voor een 10-tal bedrijven. Meestal voor 8 tot 16 uur per week. Bedrijven die groeien nemen op een gegeven moment een medewerker in vaste dienst, maar tot die tijd verzorgt DSO administratie de rol van financieel medewerker. De werkzaamheden bestaan uit het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, verwerken van bankmutaties, klaarzetten van betalingen, deel van de loonadministratie, post verwerken, administratie email, etc.etc. Daarnaast zijn er implementatie projecten om digitalisatie van de financiële administratie bij bedrijven te helpen begeleiden.

Interesse? Stuur een mail naar info@dsoadministratie en laat weten waar wij jouw bedrijf mee kunnen helpen.