DSO administratie sponsor Alpe d’HuZes

Op 6 juni fietst team Singelland van het Drachtster Lyceum, waaronder keepster Teuny Bosma van Drachtster Boys Vr1 zaal, geld bijeen voor de KWF Kankerbestrijding voor de actie “Opgeven is geen optie”. Het doel is om zo vaak mogelijk op één dag de Alpe d’Huez te beklimmen.

DSO administratie steunt deze actie samen met het vrouwen zaal team van Drachtster Boys, dat uitkomt in de landelijke eredivisie.

Hiervoor hebben wij een limited edition kalender samengesteld, waarbij de actiefoto’s van de speelsters en het team, gemaakt door professionele fotografen, vrij gebruikt mochten worden. De vijftig kalenders waren na een drie-tal thuiswedstrijden in zijn geheel uitverkocht. Met de totale opbrengst van vijfhonderd euro hopen wij een steentje bij te kunnen dragen aan die vreselijke ziekte kanker.

“ Mijn moeder is drie jaar geleden op 72 jarige leeftijd overleden. Ineens was er die ziekte kanker. Na drie maanden vechten heeft ze het moeten opgeven. Wat zou ik het fijn vinden als er een medicijn zou worden uitgevonden, dat deze ziekte stopt.”

Conny Oosting-Wildeboer

Comments are closed.