Over ons

DSO administratie & debiteurenbeheer bestaat sinds november 2007 en heeft een kantoor in Drachten. In de afgelopen zeven jaar zijn wij ondanks de crisis flink gegroeid.

Eigenaar Conny Oosting werkte eerst vanuit huis en vanaf april 2009 t/m februari 2014 vanuit het bedrijfsverzamelgebouw A7 aan de Amperelaan in Drachten. Samen met haar partner Auke, die de backoffice activiteiten verzorgde, wisten ze DSO administratie & debiteurenbeheer op de kaart te zetten. Van 2010 t/m februari 2014 was het team uitgebreidt met een debiteurenbeheerder en in 2013 een administratie kracht.

Van 2015 tot november 2017 zijn we weer even back to basis gegaan.
De werkzaamheden op locatie namen toe en het debiteurenbeheer op afstand kon op elke willekeurige locatie worden gedaan.

In de zomer van 2017 is toch weer besloten om een kantoor buitenshuis te zoeken. Op het Selmien West 12 in Ureterp werd een landelijke plekje gevonden.

Door de groei van ons andere bedrijf, Compact Online Software B.V., is het personeelbestand van DSO administratie & debiteurenbeheer en Compact Online Software B.V. gegroeid tot 5 werknemers.

Vanaf deze prachtige locatie en ook nog steeds óp locatie hopen wij, met ons gehele team aan enthousiaste medewerkers, te kunnen voldoen aan uw wensen en u van dienst te kunnen zijn.